Noggrann rengöring för perfekt asfaltsläggning

På PL Utemiljö är vi dedikerade till precision i varje steg av vårt arbete och stolta över att vara en ledande aktör åt asfaltsbranschen med ytrengöring. Vår noggranna maskinsopningstjänst med både högtryckstvättning och vaccumsugning är nyckeln till ett lyckat resultat och en perfekt förberedelse inför varje beläggningsarbete. 

Varför är noggrann rengöring av asfalt viktig?

Underarbetet är avgörande för en lyckad asfaltering. Vi använder vanligt vatten som under högt tryck tvättar och samtidigt suger ytan ren för att säkerställa att varje del är optimalt förberedd och rengjord från fräst asfalt, damm och övrig smuts innan asfaltsklistret läggs ut. Genom att välja PL Utemiljö för detta viktiga skede, väljer du ett team som förstår vikten av detaljer och kvalitet. 

Professionell och engagerad service för alla projekt

Vår långa erfarenhet inom branschen garanterar att vi kan hantera alla utmaningar som uppstår under beläggningsarbeten. Våra kunder – från privata företag till stora infrastrukturprojekt – litar på att vi levererar högkvalitativa resultat varje gång. Oavsett projektets storlek är vårt mål att överträffa dina förväntningar med vår flexibilitet och anpassningsförmåga. 

Din partner för framgångsrika beläggningsprojekt

Upptäck hur vår kompetens inom maskinsopning och tvättning kan göra en skillnad för ditt nästa projekt. Hos PL Utemiljö är vi engagerade i att leverera en service som inte bara möter, utan överträffar, professionella standarder. Vår verksamhet sträcker sig över Stockholm, Uppsala, Västerås, Enköping, Örebro och hela Mälardalen. 

Kontakta oss

Är du redo för en smidigare och framgångsrikare beläggning? Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och lära dig mer om hur vi kan bidra till ditt projekts framgång. Vi ser fram emot att arbeta med dig och välkomnar alla förfrågningar.

 

PL UTEMILJÖ

Telefon: 08-767 64 64

E-post: info@plutemiljo.se

Adress: Åkeribacken 1, 191 49 Sollentuna
[Från och med 1 september finns vi på Voltgatan 33, 195 60 Arlandastad]