Komplett garagestädning med enastående Resultat

Välkommen till förstklassig garagestädning som sträcker sig över Stockholm, Uppsala och hela Mälardalen med Gävle, Enköping och Västerås. Vår expertis inom garagestädning kombinerar den bästa tekniken med en oöverträffad känsla för detaljer, vilket ger besökare i parkeringsgaraget ett positivt första intryck och höjer hela upplevelsen, speciellt i kommersiella fastigheter som centrum och gallerior.

Vi erbjuder ien helhetslösning för ditt garage. Från noggrant rengöring av garagegolvet med avancerade skurmaskiner och maskinell våtsugning till att se till att belysningen fungerar som den ska, tar vi hand om allt. Vårt team av välutbildade medarbetare använder endast miljövänliga rengöringsmedel och moderna städmaskiner, vilket garanterar en effektiv och miljömässigt hållbar städning.

Garagestädning för alla fastighetstyper

Oavsett om det gäller en fastighetsförvaltning av affärsverksamheter, industrilokaler, lagerfastigheter eller en bostadsrättsförening, ser vi till att varje hörn av ditt garage är skinande rent. Vi rengör pelare och väggytor, tömmer papperskorgar och tar hand om allt skräp. Våra tjänster inkluderar också inspektion och rengöring av garageporten, samt organisering av förvaringslösningar för ett snyggare och mer funktionellt utrymme.

Förnyelse och underhåll av ert garage

För att ge ditt garage ett fräscht utseende erbjuder vi även tillval som dammbindning/betongimpregnering och bättringsmålning av parkeringslinjer. Dessa tjänster bidrar till att bevara garagets estetik och funktion på lång sikt, samtidigt som de minskar framtida underhållskostnader.

Vi är kundengagerade och miljövänliga

Vi lägger stor vikt vid att skapa långsiktiga kundrelationer baserade på ömsesidigt förtroende och utmärkt service. Vårt kvalitetstänkande genomsyrar hela vår verksamhet, och vi arbetar ständigt för att ligga i framkant med innovativa metoder som överstiger våra kunders förväntningar.

Kontakta oss och få ett skinande rent garage

Vi är stolta över att vara en ledande aktör inom garagestädning i Stockholm. Kontakta oss idag för att boka en service eller för att få mer information om hur vi kan hjälpa till att transformera ditt garage till en ren, trivsam och trygg plats. Vårt team är redo att leverera en exceptionell städupplevelse som kommer att förändra ditt garage. Vill du veta mer om oss? Läs mer om oss på PL Utemiljö här.
 

Boka garagestädning - Kontakt

Vi utför garagestädning och omfattande inomhus- och utomhustjänster. Så ta kontakt med oss med garagestädning. Hos oss står engagemang för högsta kvalitet och miljömedvetenhet i centrum av allt vi gör.

Kontakta oss

PL UTEMILJÖ 

Telefon: 
08-767 64 64

E-post: 
info@plutemiljo.se