Sandupptagning i hela Mälardalen

Vi tar gärna bort sanden efter vintern

Hos oss kan du boka den årliga upptagningen av vintersand som brukar kunna starta i mitten av Mars. Vi utför många av våra jobb i Stockholm- och Uppsala-län. Men även i hela Södermanland och Västmanland. 

Tveka inte att skicka en förfrågan om sandupptagning även om det är högtryck under denna intensiva period och du kanske är sent ute. Vi löser alltid uppgiften. Väljer du att anlita oss på löpande timdebitering så garanterar vi sandupptagning utförd innan 15/5-22. 

Självklart tar vi hand om hela upplägget inom sandupptagningen. Allt från framblåsningen, till användande av passande modell av maskin, till bortforsling av den uppsopade sanden. 

Är du entreprenör inom snöröjning och halkbekämpning, men behöver hjälp med sandupptagning på våren? Ring oss så kommer vi fram till en smidig lösning.

Vi tar med fördel hand om hela fastighetsbestånd oavsett geografiskt område då vi smidigt och effektivt förflyttar oss inom städer och över flera län. Med det så får ni en och samma leverantör för maskinsopningstjänster.

Behöver du hjälp med sandupptagning, kontakta oss här!

INFO@PLUTEMILJO.SE

08 - 767 64 64