Sandupptagning i Stockholm

Vi tar hand om er sandupptagning efter vintern – snabbt, effektivt och med rätt typ av maskiner beroende på situation.

Vi utgår från Stockholm alternativt Sollentuna och arbetaer sandupptagning i hela Stockholm efter vintern, en process som innebär att effektivt och noggrant ta bort sand och grus som har använts för halkbekämpning. När is och snö smälter bort lämnas sand och grus kvar på gator, trottoarer och cykelvägar, vilket kan orsaka oreda och potentiella problem. Vi använder anpassade maskiner för olika situationer och förutsättningar för att säkerställa rena och säkra offentliga utrymmen.


Rena gator, torg och cykelbanor i norrort och söderort

Vi tar bort vintersand och grus från gator, trottoarer och cykelvägar i Stockholm och dess omgivande norrort och söderort områden, såsom Danderyd, Täby, Sollentuna, Nacka, Älvsjö och Huddinge. Vårt kunniga team arbetar snabbt och noggrant med lämpliga maskiner för varje uppgift. Med vårt allomfattande koncept får du som kund en smidig och effektiv lösning från start till mål, så du slipper oroa dig för dammiga innergårdar eller grusiga cykelbanor.
 

För snöröjningsentreprenörer i Stockholm

Om du är entreprenör inom snöröjning och halkbekämpning och behöver hjälp med att samla upp sand och grus på våren, kontakta oss så hittar vi den bästa lösningen tillsammans.
 

Sandupptagning och maskinsopning inom Storstockholm

Vi hanterar en mängd olika typer av sand- och grusupptagning samt sopning efter vinterns halkbekämpning. Vi rör oss snabbt och effektivt mellan olika platser och tar hand om hela fastighetsbeståndet inom olika områden. På så sätt får du en enda leverantör för alla dina sandupptagnings- och maskinsopningstjänster.
 

Vårsandupptagning inom Storstockholm

Vi påbörjar vanligtvis vårsandupptagningen i början av april då väderförhållandena börjar bli mildare. Halkrisken måste vara över för året innan vi kan sätta igång. Vi är förberedda för eventuella vädermässiga bakslag och gör allt vi kan för att utföra ett effektivt och genomtänkt arbete. Om vi behöver så gör vi ett tillfälligt uppehåll när vädret är ofördelaktigt, vid till exempel regn, snö eller frost.
 

Tveka inte att kontakta oss på PL Utemiljö redan idag.

Kontakta oss genom att skicka ett formulär så återkommer vi. Det går även bra att ringa oss på 08-767 64 64  eller maila oss på info@plutemiljo.se