Sandupptagning Enköping

När våren är på ingång är det dags att sopa upp sand och grus från gator och torg.
Vi på PL Utemiljö erbjuder professionella maskinsopningstjänster inom hela Enköping.

Rent och säkert på gator och torg

Med vår moderna maskinpark utför vi smidigt alla typer av jobb inom sand- och grusupptagning. Vi ser snabbt till att gång- och cykelvägar, gator, torg och gårdar är fria från grus och säkra att gå och cykla på. Med rätt typ av maskin för rätt typ av jobb genomför vi hela ditt projekt, från framblåsning till bortforsling av uppsopad sand.

För dig som arbetar med snöröjning

Vi hjälper även entreprenörer inom snöröjning och halkbekämpning med sandupptagning efter vintern. Tveka inte att kontakta oss om du är entreprenör inom området och önskar hjälp med maskinsopningstjänster.

Sandupptagning i Enköping med omnejd

Efter vinterns halkbekämpning ligger det mängder av grus och sand kvar som ska sopas upp och forslas bort. PL Utemiljö sköter alla typer av sandupptagning inom olika områden. Vi tar oss även gärna an hela fastighetsbestånd. Vi förflyttar oss lätt mellan olika områden och fastighetsägaren behöver endast en leverantör av maskinsopningstjänster.

 

Välkommen att kontakta oss redan idag.

Skicka en förfrågan via formuläret. Det går jättebra att kontakta oss direkt på 070-338 74 75 eller maila oss på info@plutemiljo.se