Sandupptagning Västerås

Bort med sand och grus efter vintern. Med PL Utemiljö som partner blir gator, gångvägar och cykelvägar snabbt rena och fria från sand.

Snyggt och rent ska det vara

Vi vet hur slitsamt jobbet med att sopa rent gator och torg efter vintern är. Vi vet även hur viktigt det är att få upp all sand och grus, både ur säkerhetssynpunkt och ren trivsel, och därmed är det givet att vi tar hand om hela upplägget för sandupptagningen. Våra yrkeskunniga medarbetare sköter allt – framblåsning, val av rätt maskin och bortforsling av sand sker snabbt och professionellt.

Ingen ska behöva slira omkull på cykel eller halka på grus på gångbanan, och vi alla vill väl njuta av en vårstädad och trevlig utemiljö.

 

Är du entreprenör inom snöröjning i Västerås?

Tveka inte att ringa oss på PL Utemiljö om du behöver hjälp med själva sandupptagningen. Vi finner i samråd med dig en smidig lösning som passar den rådande situationen.

 

Sandupptagning inom hela Västerås

Vi tar såväl större som mindre uppdrag inom sandupptagning i Västerås med omnejd. Anlita oss gärna vid sandupptagning inom hela fastighetsbestånd, vi förflyttar oss med lätthet och ni får enbart en leverantör av alla tjänster inom maskinsopning.

 

Välkommen att kontakta oss på PL Utemiljö redan idag.

Kontakta oss på 070-338 74 75 eller maila oss på info@plutemiljo.se. Du kan även kontakta oss genom att skicka kontaktormulär.