Professionell klottersanering av certifierad och erfaren personal.

Klottersanering Uppsala

Har du problem med klotter på din egendom i Uppsala och behöver klottersanering?
PL Utemiljö erbjuder professionell klottersanering som utförs av certifierad, erfaren personal.

Hur vi klottersanerar

Uppsala liksom andra städer kommer inte ifrån att det klottras, ibland på känsliga ytor. Klottersanering kan kräva många olika tekniker beroende på typ av klotter och underlagets skick och tålighet. Vi arbetar skonsamt och tar alltid hänsyn till varje objekts specifika art och förutsättningar, och väljer metod utifrån detta.

Vid borttagning av klotter använder vi metoder som är såväl effektiva som snälla mot miljön. Det kan röra sig om allt från olika rengöringsmedel till blästring.

Lång och bred kunskap och erfarenhet genomsyrar hela vår verksamhet där vi arbetar med modern teknik och kreativa lösningar. Allt för att få ett så perfekt resultat som möjligt med så lite miljöpåverkan som möjligt.

Var vi klottersanerar

Vi sanerar klotter på alla sorters byggnader såsom exempelvis fasader, skyltfönster, portar eller balkonger. Men vi sanerar även i tunnlar, på lyktstolpar, i hissar, på statyer och andra platser där någon varit framme med sprayburken eller tuschpennan.

Vi tar oss an klottersanering i både offentliga och privata miljöer.

Varför behövs en utbildad klottersanerare?

Klottersanering kräver såväl kunskap som rätt utrustning. Resultatet av saneringen kommer an på såväl vilken typ av färg som använts som materialet i objektet. Här är det mycket viktigt att använda sig av rätt metod. Därmed är det en god idé att låta professionella klottersanerare göra rent. Om man ger sig på klottersanering utan kunskap och väljer fel medel och metod riskerar man bara att göra skadan värre.

Anlita därför oss på PL Utemiljö för professionell och skonsam klottersanering i Uppsala.

 

Tveka inte att kontakta oss redan idag med din förfrågan om klottersanering.

Kontakta oss på 08-767 64 64eller maila oss på info@plutemiljo.se. Du kan även kontakta oss genom att skicka kontaktormulär.

 

Läs mer om PL Utemiljö här.