Gatusopning Enköping

PL Utemiljö erbjuder gatusopning och en rad andra tjänster inom maskinsopningsbranschen. Med välutbildad personal och en modern, effektiv maskinsopningsflotta håller vi rent på gator, torg och gårdar i Enköping med omnejd.

Vi sopar rent framför din dörr

Ja, vi sopar bokstavligen soprent, som vi själva säger. Renhållning av vår gatumiljö är mycket viktig, både ur trivsel- säkerhets- och hälsosynpunkt. Som boende i Enköping ska du kunna kliva ut på en ren trottoar eller cykla iväg på en väl sopad cykelväg, utan att riskera att halka på våta löv eller rullgrus.

Miljömedveten gatusopning

Våra kunder är allt från kommuner och företag till privatpersoner. Våra medarbetare har alla adekvat utbildning och bland våra renhållningsfordon ser vi alltid till att vi har rätt maskin för uppdraget. Vi förflyttar oss lätt och smidigt och kan därmed ta uppdrag i olika områden för en och samma beställare.

Givetvis arbetar vi med hög miljömedvetenhet, allt ifrån valet av våra fordon till hur vi beräknar vattenåtgång och våra egna utsläpp.

Söker du leverantör av gaturenhållningstjänster i Enköping – Tveka inte att kontakta oss redan idag.

Kontakta oss på 070-338 74 75 eller maila oss på info@plutemiljo.se. Du kan även kontakta oss genom att skicka kontaktormulär.