Gatusopning Västerås

När vintersanden ska tas upp, när det är dags för sommarsopning av gator och torg eller nedfallna löv behöver sopas upp under hösten erbjuder vi på PL Utemiljö tjänster inom gatusopning i Västerås med omnejd. 


Rena ytor och fräscha miljöer

Från upptagning av sand, damm och spill till högtryckstvätt och vacuumsugning av ytor vid asfaltläggning. Oavsett uppdrag kan du vara säker på att det blir soprent.

Vi använder oss av en modern maskinpark som ger resultat av hög kvalitet. Våra tjänster inom gatusopning innefattar bland annat sandupptagning på våren, underhållssopning vid byggarbetsplatser, sopning i såväl offentliga som privata miljöer och mer komplexa arbeten inom asfaltindustrin. Vi har maskiner för både utomhus- och inomhusbruk.

Gaturenhållning för både människa och miljö

Vi på PL Utemiljö har mångårig erfarenhet och bred kompetens inom all form av renhållning och maskinsopning i vår gemensamma miljö. Våra medarbetare har alla nödvändiga utbildningar för vår bransch och är vana vid arbete i allehanda miljöer, även vid komplexa uppdrag. Vi sopar och rengör med miljöns bästa för ögonen, där skadliga ämnen tas upp, vattenförbrukningen beräknas, tippmassor hanteras på rätt sätt och våra egna utsläpp minimeras så långt det går.

Som kund hos oss kan du alltid lita på att vi gör jobbet – smidigt, effektivt och professionellt.

 

Välkommen att kontakta oss på PL Utemiljö angående din förfrågan om gatusopning i Västerås.

Kontakta oss på 070-338 74 75 eller maila oss på info@plutemiljo.se. Du kan även kontakta oss genom att skicka kontaktormulär.