Gatusopning i Stockholm för trivsel och trygghet


Vi på PL Utemiljö erbjuder gatusopning, underhållssopning, sandupptagning samt mer komplexa maskinsopningstjänster för kommuner, företag och privatpersoner i Stockholm med omnejd. Vi utgår från Stockholm alternativt Sollentuna. Vi hjälper er att hålla era utemiljöer rena och fräscha, vilket bidrar till trivsel och trygghet för alla.


Soprent - lämnar ingenting åt slumpen

Vi har mångårig erfarenhet och bred kunskap inom maskinsopning och renhållning. Alla våra medarbetare har givetvis adekvat utbildning. Kort sagt – Vi sopar soprent och lämnar ingenting åt slumpen.
 

Miljömedvetenhet

Med en maskinpark bestående av moderna och mycket effektiva maskiner av olika storlek och för varierande ändamål kan vi alltid anpassa maskin efter typ av arbete. Vi är mycket noggranna med att skadliga partiklar tas upp och hanteras rätt, vår vattenförbrukning beräknas för att undvika onödigt spill, tippmassor forslas till rätt ställe och våra egna utsläpp minimeras. Hos oss på PL Utemiljö kan du lita på att jobbet utförs med stor kunskap, precision och omtanke om vår gemensamma miljö.
 

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss redan idag för att diskutera era behov av maskinsopning. Ring oss på 08-767 64 64, maila oss på info@plutemiljo.se. eller använd kontaktformuläret på vår hemsida för att komma i kontakt med oss.