Garagestädning Västerås

PL Utemiljö erbjuder professionell garagestädning i Västerås. Att hålla ett parkeringsgarage välstädat betalar sig i längden, i form av lägre underhållskostnader. Fräscht och trivsamt blir det på köpet. 

Städa rätt och undvik problem

Om man bara sopar och spolar golven i ett garage ser det kanske rent ut för ögat, men i själva verket hamnar mycket smuts, sand och även miljöfarliga partiklar i avloppet. Följden blir stopp i avloppen med ytterligare krångel och kostnader för dig som fastighetsägare.
Med oss på PL Utemiljö får du ditt garage professionellt sopat och rengjort med moderna och effektiva maskiner. Våra erfarna och yrkeskunniga medarbetare hanterar alla utmaningar som garagestädning kan medföra.

Underhållssopning eller helhetslösning

Vi erbjuder såväl underhållssopning och maskinskurning av parkeringsgarage som en helhetslösning där vi, efter behov och önskemål, även rengör väggar, räcken, pelare och andra installationer – ett alternativ som är mycket populärt bland våra kunder.
Vi erbjuder även tillval i form av dammbindning/betongimpregnering, vilket med fördel föregås av förbättringsmålning av parkeringslinjer.

Vi håller ditt parkeringsgarage som nytt.

Du tjänar på att anlita oss för garagestädning

Att investera i professionellt utförd garagestädning ger inte bara ökad trivsel för användare av garaget, utan också lägre kostnader. Hur kommer då det sig?
Jo, med ett rent och fräscht garage slipper du smuts, sand och vägsalt som sätter sig i avloppen och orsakar onödiga stopp. Utan regelbunden rengöring kommer även sand och vägsalt att slita på både parkeringslinjerna och själva betongen, vilket i längden ger dig onödiga kostnader och merjobb. 

 

Låt oss på PL Utemiljö ta hand om ditt garage i Västerås. Kontakta oss gärna redan idag med din förfrågan.

Kontakta oss på 070-338 74 75 eller maila oss på info@plutemiljo.se. Du kan även kontakta oss genom att skicka kontaktormulär.

PL Utemiljös Instagram