Garagestädning Uppsala

Är du fastighetsägare och har parkeringsgarage i Uppsala? Se då över möjligheten att låta oss på PL Utemiljö sköta städningen. Vi erbjuder professionell garagestädning med moderna maskiner som är anpassade för detta. Rent garage ger ren luft och minskade underhållskostnader.

Ett skinande rent garage

Finns det något tråkigare än ett smutsigt garage, där man vintertid kliver ur bilen och rakt ner i en pöl av slask och sand och andas in instängd, dammig luft. Med oss slipper du detta. Vi vågar lova att ert garage är skinande rent när våra skickliga medarbetare är klara med städningen, och användarna av garaget kan njuta av att parkera bilen i en fräsch och trivsam garagemiljö.

Från underhållssopning till helhetskoncept

Med underhållssopning och maskinskurning blir ert garagegolv skinande rent. Sand, vägsalt och andra partiklar som riskerar att sätta igen avloppen tas effektivt upp av våra moderna sop- och skurmaskiner. Men om du vill ha det lilla extra och alltid kunna ståta med ett perfekt rengjort garage för era användare erbjuder vi vårt populära helhetskoncept. Detta innefattar rengöring av golv, väggar, räcken, pelare och andra installationer. Allt smidigt, effektivt och professionellt utfört av vår välutbildade personal. Vi erbjuder även tillval såsom bättringsmålning av parkeringslinjer samt dammbindning/betongimpregnering.

Minska slitage och spara pengar

Det finns flera skäl till att det är viktigt att hålla ett parkeringsgarage rent, med professionell garagestädning. Det ger naturligtvis en trevligare och fräschare miljö för alla som vistas där men det skyddar även bilarna från damm och onödigt slitage, liksom minimerar slitage av betong och parkeringslinjer samt förebygger stopp i avloppen. Sist men inte minst, allt detta bidrar till att hålla underhållskostnaderna nere samt minska negativ påverkan på miljön.

Tveka inte att kontakta oss med er förfrågan angående garagestädning i Uppsala.

Kontakta oss på 08-767 64 64 eller maila oss på info@plutemiljo.se. Du kan även kontakta oss genom att skicka kontaktormulär.

PL Utemiljös Instagram

Hitta till oss