Professionell garagestädning i Stockholm

Vi är experter på garagestädning i Stockholm. Med vårt yrkeskunniga team och toppmoderna maskiner säkerställer vi att parkeringsgaragen hos våra kunder är rena och trivsamma, vilket minskar underhållskostnaderna för dig som fastighetsägare, fastighetsförvaltare eller bostadsrättsförening. 

Dags för garagestädning

Under vinterhalvåret samlas slask, sand och vägsalt i parkeringsgaraget, vilket kan leda till stopp i avloppsbrunnarna. Vidare så ger en ordentlig garagestädning ´ en hälsosammare och tryggare miljö i ett välstädat och fräscht garage för både boende och kunder.

Förmånliga alternativ för garagestädning

Vi erbjuder allt från underhållssopning och maskinskurning av parkeringsgarage till en helhetslösning som innefattar professionell rengöring av golv, väggar, räcken och övriga installationer, utifrån era behov och önskemål. Tillval som dammbindning och betongimpregnering är också populära, liksom bättringsmålning av parkeringslinjer.
 

Löpande garagestädning minskar underhållskostnader

Genom att regelbundet utföra garagestädning med specialiserade maskiner undviker du problem med stopp i avloppsbrunnarna och minskar skador på miljön. Professionell garagestädning leder till mindre slitage, renare luft och minskade underhållskostnader för fastighetsägare och förvaltare i Stockholm.
 

Kontakta oss för garagestädning i Stockholm

Låt våra erfarna medarbetare ta hand om ert parkeringsgarage i Stockholm. Vi utgår från Stockholm alternativt Sollentuna. Välkommen att kontakta oss på 08-767 64 64, maila oss på info@plutemiljo.se eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär för att få mer information eller en offert. 

Vill du få tag i en någon som arbetar här? Gå till Kontakta oss
 

Boka garagestädning

Vi utför garagestädning och omfattande inomhus- och utomhustjänster i Stockholm och dess omnejd. Hos oss står engagemang för högsta kvalitet och miljömedvetenhet i centrum av allt vi gör.


Kontakta oss

PL UTEMILJÖ 

Telefon: 
08-767 64 64

E-post: 
info@plutemiljo.se.


Adress:
Åkeribacken 18
191 49 Sollentuna