Garagestädning Gävle

Låt oss på PL Utemiljö sköta garagestädningen i er fastighet i Gävle. Med moderna maskiner och yrkeskunnig personal ser vi till att ert garage är skinande rent och fräscht året om.

Professionell garagestädning ger färre problem

Att hålla rent och städa professionellt i ett parkeringsgarage är inte enbart viktigt för trevnadens skull, utan även för själva garaget och de bilar som parkeras där.
I garaget samlas smuts, sand, vägsalt och andra partiklar som bilarna för med sig utifrån och det kommer med vatten in när det regnar och snöslask vintertid. Städar man då inte med rätt sorts maskiner blir det snart stopp i avloppsbrunnarna med onödigt arbete och kostnader som följd. Betongen i garaget slits snabbare och dammiga bilar mår inte bra. Med oss slipper du dessa negativa konsekvenser och användarna av garaget får njuta av en trivsam miljö att parkera bilen i.

Garagestädning för olika önskemål och behov

Som kund hos oss kan du välja vilken typ av städning som passar ditt garage bäst. Vid underhållssopning och maskinskurning arbetar vi med moderna, effektiva maskiner som snabbt och smidigt gör rent garagegolvet från all smuts och andra partiklar som inte ska ner i avloppet. Det är en rejäl städning av golvytan som även håller luften fri från damm.
Vår populära helhetslösning för garagestädning innefattar även rengöring av väggar, pelare, räcken samt övriga installationer, allt efter behov och önskemål.
Som tillval när ditt garage är i behov av det lilla extra, erbjuder vi bättringsmålning av parkeringslinjer samt dammbindning/betongimpregnering. 

Garagestädning ger fördelar för både bilägare och fastighetsägare

Att investera i professionell garagestädning ger en rad fördelar för dig som fastighetsägare, inte minst ekonomiskt. När våra kunniga medarbetare städar ditt garage använder de toppmoderna sop- och skurmaskiner som är anpassade för just garagestädning. Dessa tar effektivt upp allt som inte ska ner i avloppet, för dit ska bara det smutsiga vattnet. Detta minimerar risken för att stopp i avloppen uppstår. Med ett väl rengjort garage minskar även slitaget på såväl betong som målning och bilar kan stå långtidsparkerade utan att damma igen. Även ventilation och filter mår bra av den betydligt renare luften i ett välstädat garage, och inte minst får garagets hyresgäster andas fräsch luft.

Tveka inte att kontakta oss redan idag med din förfrågan angående garagestädning i Gävle.

Kontakta oss på 070-338 74 75 eller maila oss på info@plutemiljo.se. Du kan även kontakta oss genom att skicka kontaktormulär.

PL Utemiljös Instagram