Garagestädning Enköping

Vill ni få ert parkeringsgarage i Enköping skinande rent?
Anlita då med fördel oss på PL Utemiljö för professionell garagestädning med moderna och effektiva maskiner.

Rent garage och glada hyresgäster

Ofta kan just garagets städning bli lite eftersatt. Man parkerar eller hämtar sin bil och tänker inte så mycket mer på det. Men när våra nya kunder sett effekten av ett väl rengjort garage blir de ofta förbluffade. Vad man inte tänkt på är att damm, smuts och vägsalt sliter på både fordon och själva garaget, samt att avloppsbrunnarna snabbt bli igensatta när inte regelbunden städning med rätt typ av maskiner utförs. Dessutom blir fastighetens hyresgäster glada och nöjda när de får ställa bilen i ett fräscht och snyggt garage. 

Från underhållssopning till det lilla extra.

Regelbunden underhållssopning är bra, vårt helhetskoncept är bättre och med eventuella tillval vid behov landar vi på BÄST.
När vi underhållssopar och maskinskurar använder vi moderna effektiva maskiner som tar upp all sand, damm, vägsalt och spill. Detta ger ett riktigt rent garagegolv och minimerad risk för stopp i avloppen. Väljer ni vårt omtyckta helhetskoncept rengör vi även väggar, räcken, pelare och andra installationer. Vid behov erbjuder vi tillval i form av bättringsmålning av parkeringslinjer samt dammbindning/betongimpregnering, och ert garage blir som nytt.

Ett rent garage gör alla nöjda

Inte nog med att era hyresgäster som brukar garaget blir nöjda och glada över en trivsam miljö. För dig som ägare av fastigheten är en investering i professionell garagestädning en direkt sparbössa, då dina underhållskostnader minskar. Ett välstädat garage minimerar slitage på såväl garagegolv som fordon, ger utsläpp av vatten utan sand och grus som bidrar till stopp i avloppen samt håller filter och ventilation rena längre.

 

Kontakta gärna oss på PL Utemiljö i Enköping redan idag med din förfrågan.

Kontakta oss på 070-338 74 75 eller maila oss på info@plutemiljo.se. Du kan även kontakta oss genom att skicka kontaktormulär.

PL Utemiljös Instagram