Gaturenhållning med effektiva fordon i Stockholm och Uppsala

Våra renhållningsfordon kan utföra alla typer av gatusopning på platser där en tung lastbil kan köra. Fordonen är utrustade med bredsug och högtrycksspolning, men kan även sopa på traditionellt vis med roterande borstar. Sopbehållaren är på cirka åtta kubikmeter. Vattentanken rymmer tre kubikmeter vatten till högtrycksspolning och till dammbindning – behövs mer vatten fyller vi smidigt på tanken vid godkända brandposter. Fordonen har även en vanlig kraftig högtryckstvätt med
slang som räcker 14 meter. Slangen används för områden där det inte går att köra, eller till att tvätta busskurer och annan utrustning längs vägar och gator.

Eftersom fordonen förflyttar sig i normala hastigheter åtar vi oss arbeten i hela Uppsala och Stockholms län: Knivsta, Sigtuna, Vallentuna, Sollentuna, Solna, Upplands Väsby, Danderyd, Täby, Järfälla och Upplands-Bro kommuner med flera. I mån om möjlighet åtar vi oss även uppdrag i resten av landet.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Offertförfrågan