Våra tjänster: gatusopning, sandupptagning, garagesopning i Stockholm och Uppsala

Är du ute efter en pålitlig entreprenör inom gaturenhållning? Vi på PL Utemiljö har specialiserat oss på personlig service inom detta område, med såväl många stamkunder som tillfälliga uppdragsgivare. Välkommen att kontakta oss om garagesopning, sandupptagning samt gatusopning i Stockholm och Uppsala!

Gaturenhållning med effektiva fordon

Våra renhållningsfordon kan utföra alla typer av gatusopning på platser där en tung lastbil kan köra. Fordonen är utrustade med bredsug och högtrycksspolning, men kan även sopa på traditionellt vis med roterande borstar. Sopbehållaren är på cirka åtta kubikmeter. Vattentanken rymmer tre kubikmeter vatten till högtrycksspolning och till dammbindning – behövs mer vatten fyller vi smidigt på tanken vid godkända brandposter. Fordonen har även en vanlig kraftig högtryckstvätt med
slang som räcker 14 meter. Slangen används för områden där det inte går att köra, eller till att tvätta busskurer och annan utrustning längs vägar och gator.

Eftersom fordonen förflyttar sig i normala hastigheter åtar vi oss arbeten i hela Uppsala och Stockholms län: Knivsta, Sigtuna, Vallentuna, Sollentuna, Solna, Upplands Väsby, Danderyd, Täby, Järfälla och Upplands-Bro kommuner med flera. I mån om möjlighet åtar vi oss även uppdrag i resten av landet.

Gatusopning

Tack vare högtryckspolning får vi bort skadliga PM10-partiklar som annars orsakar föroreningar. Bland de vanligaste jobben vi gör är att hålla rent på gator utanför byggarbetsplatser, speciellt under schaktningsarbeten. Några exempel på tjänster är

Vi har även möjlighet att högtryckspola och suga rent golv inomhus i exempelvis magasin. Har du förfrågningar om andra utrymmen eller ytor? Välkommen att kontakta oss.

Garagesopning

När sanden har sopats upp utomhus på våren så brukar vi fortsätta med garagesopningarna. Vi använder oss av en liten sugande torrsopningsmaskin. Garagsopningsmaskinen går även utmärkt att använda på andra platser där det är extra trångt.

Sandupptagning

Hos oss kan du boka den årliga upptagningen av vintersand som brukar kunna starta i april. Tveka inte att skicka en förfrågan om sandupptagning även om det är högtryck under denna intensiva period och du kanske är sent ute. Vi löser alltid uppgiften.

Är du entreprenör inom snöröjning och halkbekämpning, men behöver hjälp med sandupptagning på våren? Ring oss så kommer vi fram till en lösning.

Högtrycksspolning

Vi tvättar och suger rent sk permeabel asfalt, eller med ett annat ord genomsläpplig asfalt. Med samma fordon som sopar tvättar vi även denna typ av asfalt för att genomsläppligheten ska vara god och filtreringen ner till grundvattnet ska fungera. Klippet nedan visar hur det fungerar.

OffertförfråganPlease leave this field empty.