Om PL Utemiljö – Gaturenhållning i Stockholm och Uppsala

PL Utemiljö AB (före detta Soprent) arbetar inom mark och anläggning i Stockholm och Uppsala. Vår specialitet är effektiv gaturenhållning med det lilla företagets möjlighet till en personligare kundservice.

 

 

Gatusopning, sand- och lövupptagning sedan år 2000

PL Utemiljö är stationerat i Uppsala men arbetar dagligen med gaturenhållning i både Stockholm och Uppsala. Under sandupptagningen på våren är våra kunder oftast fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och vägföreningar. Resten av året är kunderna till 80 eller 90 procent mark- och byggföretag. Vi har även nära samarbeten med några av de stora lastbilscentralerna och åkeriföreningarna.

Företaget har funnits sedan 2009, först som enskild firma och sedan 2014 som aktiebolag. Vi har varit aktiva i branschen sedan år 2000.

Miljövänlig gaturenhållning

Med våra högtryckstvättande renhållningsfordon får vi upp de skadliga PM10-partiklar som ger kommunerna viten av EU vid för höga värden i stadskärnorna. Självklart tar vi också hand om tippmassor på ett miljömässigt riktigt sätt och ser till att minimera tomkörningar så långt det bara går.

En personligare gaturenhållare

PL Utemiljö ägs och drivs av Patrik Lundqvist. Som kund hos oss ska du alltid kunna känna att du får den bästa servicen och att du kan lita på att vi håller vad vi lovar. Att vi alltid löser uppgiften och gör ett noggrant jobb. Det är faktiskt lika viktigt för oss själva som för våra kunder.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Offertförfrågan